Weblog Klaverhof week 6 13-02-2005

Tom komt een paar dagen helpen in het huis van Sven en we hebben daarom niet al te veel tijd om op de Klaverhof te werken. Linde blijft daarom maar in Amsterdam om het kluswerk aan haar appartement verder af te maken. Vrijdag hebben we een afspraak met sloperij Stolwerk, dus ga ik met Tom en Ter toch naar Etten. We laden eerst het gereedliggende asbest dak op de aanhangwagen van Frank om naar de gemeente te brengen. Enkele pakken blijken nogal wat regen ingenomen te hebben en zijn nog eens zo zwaar. We moeten e.e.a. weg laten lopen en opnieuw afplakken.

Tijdens het wachten op Stolwerk richten we de oude badkamer opnieuw in zoals met Linde afgesproken is. De kast uit de keuken, het ladelastje en de koelkast krijgen allen een andere plaats.

Als Stolwerk geweest is maken we een praatje met Tom Berden die de tuin van mijnheer Wijgers aan het afbreken is. Hij blijkt twee maanden geleden te zijn overleden. Het was heel snel gegaan. Zijn vrouw zag geen kans om de tuin voort te zetten. Het was altijd al zijn hobby. Het is wel triest. Het dak blijkt ook van asbest golfplaten te zijn gemaakt. Die kunnen er bij ons vrachtje nog wel bij, dus gauw demonteren, inpakken en opladen. Goeie actie.