Weblog Klaverhof week 13 02-04-2006

Deze week begint met de tweede poging om de binnendeuren af te leveren. Nu een vriendelijke chauffeur, die ook het pad niet op wil, maar nu is Ter niet alleen en kunnen we met zijn drieen de deuren op de palletheffer laden.

Van een afstandje is het maar een heel mini-trekkertje, maar wat hebben we er een plezier van gehad bij de bouw.
Op het rechter plaatje lijkt het tenminste nog wat. Ik moet er binnenkort aan sleutelen want de diesellekkage bij de pomp wordt steeds erger.

Trouwens een plaatje waar de dikke eik langs het pad mooi op staat.

De 14 binnendeuren liggen midden boven en de bijbehorende kozijnen vormen de houtkleurige stapel links vlak achter de kabine. In twee keer rijden hebben we alles over. Het zijn wel luxe deuren. Alle slotgaten zitten er al in en ook de sparingen voor de scharnieren zijn al in de kozijnen en de deuren gefreesd. Blijft alleen het montagewerk over. De scharnieren zijn overigens maar erg simpel. Moeten we maar zien hoelang dat heel blijft.

Verder in de week en het weekeind weer druk geweest met het schilderen van de keuken. Ik heb de dakkapel in onze slaapkamer nu afgetiimmerd met schijnlogs. Ziet er fraai uit. De verwarming weer er af en de binnenafwerking van het kozijn aanbrengen en we kunnen hier ook aan het schilderen. Linde is begonnen met het schilderen van de roeden voor de ramen. Dat is met de verf die lastig gelijkmatig op te brengen is nog een heel karwei, maar wel te doen met een pootje in het verband.