Weblog Klaverhof week 17 30-04-2006

Linde is al aardig ver met het schilderen van de roeden. Dat lukt net met één hand al kan ze de rechter al gaandeweg weer wat meer gebruiken.

Op het terras 4 van de 12 terrasstoelen die we van het restaurant in het bos hebben overgenomen.

Al is er wel veel van het hout weggewerkt, er moet nog een half stapeltje van de wei gehaald worden en dan nog de twee kuub van de foto kleingezaagd en opgestapeld. Van het (weinige) werk van dit jaar hebben we ca. 8 kuub hout overgehouden. Dat is ongeveer net zoveel als we deze winter hebben opgestookt.
In het weekeind hebben we voor Selwyn een nieuw bankbed gekocht en geïnstalleerd. Voor ons was er dan geen plek meer, dus wij zijn naar onze eigen slaapkamer verhuisd. Daar moet nog wel veel gebeuren, maar de ruimte is groot dus er valt nog wel e.e.a. te schuiven.

Verder op vrijdag en zaterdag genoten van de UIAA Climbing Worldcup in Puurs (België). Onze jongens hebben het best goed gedaan, al hoopte iedereen dat Jorg verder zou komen dan de vierde plek. Het scheelde echter niet veel en het viel op dat Jorg en David gewoon mooier klommen dan de rest. Jorg blijft net vierde op de wereldranglijst, maar is slecht enkele punten verwijderd van de tweede plek.