Weblog Klaverhof week 21 27-05-2006

Maandag verder met de WC boven. Leander heeft vakantei en heeft Colin, een vriend van school te logeren. Ter heeft vandaag bij de buren geklust. De kamer van Jonathan moet voor donderdag geheel geverf en ingericht zijn. Of dat nu gaat lukken is de vraag, maat het begin is gemaakt. Vanavond staat de eerste notencake in de nieuwe oven. Spannend om te kijken of dat meteen lukt.

Verder in de week niet al te aktief geweest. Woensdag op verjaardagsvisite bij Jolien. Donderdag met Hemelvaart de buitenkraan aangesloten, maar er is geen aftapkraantje om de aanvoer dicht te krijgen. Dat vrijdag gehaald maar het had nu zo veel geregend dat de kruipruimte een grote modderpoel is. Dus het aansluiten en afpersen maar even uitgesteld tot droger tijden. Donderdag-avond kwamen Ben en Jopie nog langs op weg naar Zeeland. Gezellig blijven eten en over de noodzakelijke nieuwe website geboomd.

In het weekeind zijn de nieuwe buren Marcel en Wendy druk geweest met het omheinen van de wei. Hun paard moet volgende week een veulentje krijgen en komt dan hier naar toe. Rondom staat nu een aardig hoog hek om de hond binnen te houden. Voor auto's is er dus geen plaats meer.

Vrijdag dacht ik verder te gaan met de badkamer, maar het bleek dat het gemaakte wandje geen mogelijkheid heeft de ventilatiekanalen die Linde graag in het wandje heeft te herbergen. Tegen mijn gewoonte hier net iets te veel met zware spijkers vastgezet, zodat het niet meer uit elkaar kan zonder schade te maken... Gevolg een halve dag over alternatieven bomen zonder resultaat. Bovendien blijken bij een bezoekje aan de Praxis de rechthoekige kanalen wel heel erg prijzig te zijn. Wel zijn vandaag de laatste twee roeden geschilderd. Toch weer een beetje een mijlpaal, vooral voor Linde die hier meerdere weken aan bezig is geweest.

 

Zondag krijgen we bezoek van Monica en Felicitas, vriendinnen van Terry uit Hellevoetsluis. Felicitas kon het niet meer uithouden en moest een keer komen kijken. Ter had de bijeenkomst van de boekenclub in juni zullen organiseren, maar ziet dat gezien de staat van de bouw nog niet zitten. Dus daarom kwamen de dames maar gewoon op bezoek. Het was heel gezellig en we hopen ze nog vaak te zien.