Weblog Klaverhof week 42 21-10-2007

Door de week heeft Ter zelf nog één poer gestort voor het stalletje. Het beton mengen blijkt toch wel erg zwaar te zijn. Vooral als je wat te gretig bent en de speciekuip te vol gooit, is het bijna geen doen meer om met een spade het mengsel om te halen. Pas tegen de tijd dat het een beetje smeuïg begint te worden gaat dat weer.

Deze zaterdag NK Lead in Amsterdam. Weer eens de administratie gedaan. Nu met het nieuwe systeem dat de NKBV heeft laten maken. Ging allemaal redelijk wel. Enkele kleine puntjes die nog wel oplossing behoeven, maar de basisfunctionaliteit werkt. Als het goed is kan mijn oude software van 1992 volgend jaar met pensioen. Is toch een hele leeftijd voor een programma. Het werkt ook nog onder Windows 3.11. Zou iemand dat nog draaien? Nog enkele kleine modernistische dingen als het maken van een XML export van de gegevens voor het nieuwe systeem erbij maken. Dan hoeft het nieuwe systeem niet met een lege database te beginnen, maar kunnen de oude wedstrijdgegevens van het oude pakket al getoond worden.

Ter is zaterdag naar Hellevoet, maar kon pas laat weg omdat er bezoek kwam. Wel de oude ketel van vriendin Marjan opgehaald, want die wil ze tijdelijk in het huis zetten, zodat er toch iets aan verwarming en warm water is voor de kijkers.

Zondag kunnen we niet naar Sven, want die is in Breda, dus we doen eens lekker rustig aan het hebben 's-middags nog de laatste drie poeren voor de stal gestort. Over een paar dagen is dat klaar en kan er aan het frame gewerkt worden.