Weblog Klaverhof week 44 4-11-2007

Terry is weer eens ouderwets buiten bezig. De braamwoestijn bij de compostkamer kan wel een opknapbeurt gebruiken. Nu de bramen op de schapenwei door automatisch bijgehouden worden, is er meer aandacht voor de rest van het terrein. Op de oudste composthoop komt ze een heel veldje paddestoelen tegen. Met een boekje in de hand komt ze op cantharellen, maar of dat ook zo is? Ik vind ze erg groot, maar verder hebben ze er veel van weg. De gegolfde houd en de plaatjes die doorlopen tot in de steel. De plaatjes zijn niet echt gevorkt zoals in de beschrijving staat. Maar wat het dan wel is. Het houdt ons in ieder geval weer een paar dagen leuk bezig met Wikipedia en Flicr.

In het weekeind eerst naar Hellevoetsluis want daar wil Ter toch ook graag verder komen. Her en der wat ruimen. Ik bekijk wat er voor nodig is om de ketel van Marjan te installeren.

Zondag naar Ermelo, want Ronny wordt 60. Leuke dag, waar we ook genieten van Bjørn en Cindy. Het wordt al een heel ventje. En dat nummer twee op komst is, is ook al goed te zien. Ter ziet er nu al weer erg naar uit om weer bij Cindy te gaan kramen.

Ronny is duidelijk jarig.

Lekker taart eten met de ome.