Weblog Klaverhof week 20 17-5-2009

Maandag een beetje uitgeslapen en daarna voor TNO aan het werk. We verwachten een collega van Ter om wat te komen halen. Die is hier nog nooit geweest, dus we verwachten dat ze graag wat van de Klaverhof wil zien. Ter gaat daarom vroeg naar oma om de was te doen. Ze blijkt echter met spoed ergens anders nodig te zijn, dus dat gaat niet door. We gaan daarna in een andere winkel kijken naar een bestek dat Ter nog heeft gezien. Ik heb er wat bedenkingen bij. Iets te modern voor ons en het voelt dunner aan dan het bestek dat we eerder met Linde en Merel gezien hebben. Toch daar nog kijken. En inderdaad kloppen mijn waarnemingen. Bovendien zit er een andere lijn in die ik me geheel niet meer kon herinneren. We vinden allebei het eerder gekozen bestek mooier, aparter en beter bij ons passen. Die nemen we dus meteen mee. Enkele extra opscheplepels bijbesteld.

's-Avonds koffie drinken bij Frank, die nog helemaal vol is van zijn weekeind bij de Humaniversity en daar enthousiast over verteld. Leander laat nog eens weten het VWO echt niet te zien zitten en wij dat we vinden dat hij op de HAVO niet thuishoort en dat de school daar ook zo over denkt. Dan maar werken? Hij zegt zich daar al op georiënteerd te hebben. We gaan het zien.

Deze week twee dagen cursus geven bij TNO over het tekstverwerkingssysteem waar ik veel ontwikkelingswerk aan doe. Nu bij een ander kerngebied "Kwaliteit van Leven". Dinsdag in Leiden en donderdag in Zeist. Woensdag in Helmond om nog wat laatste dingen aan te passen aan het kwaliteitssysteem voor de jaarlijkse audit volgende week.

Vrijdag is Selwyn vrij en gaat buurten bij Marcel en Wendy. Even later belt hij: Of we ook komen, want de vuurkorf gaat nu aan. Er is nog wat hout op te bergen en daarna gezellig met een hele groep bij de vuurton gezeten. Er is nog een leuk nieuwtje: Wendy is in verwachting! We moeten nog wel het hele jaar wachten op deze nieuwe bewoner van de Moerdijkse Postbaan, maar het is nu al leuk en bepaald veel van de verhalen van de avond. Ook Leander komt nog langs en heeft het ook best naar zijn zin.

hagen keurig gesnoeid

In het weekeind heeft Ter de hagen bij het huis geknipt

We kunnen weer langs het pad lopen.

en ik doe die langs het paadje bij de sloot.