Weblog Klaverhof week 25 25-06-2006

Ondanks de deuken niet slecht geslapen. Vroeg op om Ben in Deventer te helpen met het demonteren van zijn trap. We zijn er al om tien uur, en na een koffie is de trap er in een klein uur uit. Nog even zeulen voor hij op de aanhanger ligt en na de lunch zijn we weer op weg terug. Na Keizersveer een klap en ik zie in mijn linker spiegel dat het spatbord van de aanhanger onder de band geschoten is. De lappen band hangen er bij. Vlug aan de kant met achterlating van een keurig zwart rubber-spoor.

Heb ik effen geluk dat ik ´s-morgens in een opwelling nog terug gegaan ben om de reserveband in te laden... Vervolgens rustig naar huis gekacheld want die reserveband is ook maar matig. Oud en met veel haarscheuren.

De rest van de week een rustige werkweek. Woendag naar Eindhovens High Tech Campus voor een presentatie van de nieuwste versie van Websphere van IBM. Donderdagmiddag met de gehele afdeling naar TNO Eindhoven voor een business unit bijeenkomst. Blijkens de presentatie ook de laatste, want we worden per 1 augustus weer herplaatst naar een andere business unit (Automotive), dus nog even en het oude instituut is weer bij elkaar en vraag je je af waar al dat gedoe met reorganisaties goed voor geweest is. Het blijkt maar tijdelijk te zijn, want als het goed is worden we per 2008 deel van een TNO BV: TKC (Testen, Keuren en Certificeren). Ik ben benieuwd of ik het einde van de grote reshuffelpartij nog mee maak voor ik met pensioen mag...

Door de week ´s-avonds af en toe een buitenklusje gedaan en het is verbazend hoe dat e.e.a. opknapt. Maaien. Alle boven de paden uitstekende braamranken verwijderen. Laaghangende takken verwijderen. Het pad over de dijk weer begaanbaar maken.

Vrijdag maar weer aan het huis verder klussen. De laatste groep elektra kan er eigenlijk wel in. Als dat klaar is kan er weer wat aan wandjes gedaan worden. Hier zaterdag ook verder mee. Linde en Ter beleggen de vloer met sinaasappelpakken aan de rol. Heel handig en niet duur. Hadden we eerder moeten doen, want in de loop van de huiskamer is de afwerkvloer inmiddels al aardig gesleten. Zal wel loslopen met het tegelen, want de tegellijm vult dat wel. Verder wat geruimd voor mijn verjaardagsfeest van zondag. Het puistje van de huiskamer is nu vrij door het opruimen van de gipsplaten die over zijn.