Weblog Klaverhof week 41 15-10-2006

Het is 10 weken radiostilte geweest. Door twee keer een kapotte PC en daarna moest ik eerst weer mijn vertrouwde Dreamweaver installeren. En het is gewoon druk... Deze zaterdag een hele leuke dag gehad met het NK Sportklimmen in Amsterdam. Een happening met hoog reunie-gehalte zoals Marjan treffend zei. Diverse klachten gehad over de website, dus blijkbaar wordt er wel naar gekeken... Ik moet de draad weer oppakken. Ik ga eerst maar eens wat pagina's maken met plaatjes van de afgelopen tijd, dan vul ik later wel wat tekst in.

 

Deze week het de vloer van de doucheruimte van de jongens getegeld. Nog de tegel bij de kraan, voegen en een voorlopig douchegordijntje en we hoeven niet meer in het koelhuis te douchen. Moet ook wel want ik heb de huurboiler opgezegd per 1 november en met koud water douchen brrrr.. Moet ik niet aan denken.

Het ziet er op de foto wat vlekkerig uit, maar het is best een mooie zwarte tegel. Zal wel aan het flitsen liggen. Er komen als versiering twee randen van RVS staf in verbrede voegen boven de tweede en derde tegel te liggen.

Linde is inmiddels ver met het afmaken van het stoepje rondom het huis. Zelfs Leander is actief met het spitten van de grond, zodat er tegels in te leggen zijn. Terry heeft vandaag het laatste stukje geschilderd van de begane grond. Ik heb een uur of vijf op een ladder gestaan om de dakkapellen aan de achterkant van de broodnodige tweede laag te voorzien. Daarbij zijn ook de balkjes onder het dakoverstek van de dakkapellen voor het eerst geschilderd. Het ziet er allemaal wel weer beter uit en het is een geruster gevoel dat het hout er tegen kan voor een tijdje nu de winter in aantocht is.