Weblog Klaverhof week 44 05-11-2006

Maandag de badkamer voor de helft gevoegd. Antraciet voegsel en het lijkt wel of het ook echt antraciet is. Wat een zwarte troep. Dinsdagavond de tweede helft gedaan. We moeten nog een hele tijd sponzen, maar het ziet er best redelijk uit. De laatste restjes voegsel halen we nog wel met speciaal schoonmaakmiddel weg.

Bouwcenter komt een bigbag grind brengen en die maken we al voor de helft leeg met het vullen van de randjes tussen de tegels en het huis. Hopelijk zal het nu wel minder spetten als het regent en blijft het houtwerk wat schoner.

Woensdag klimwedstrijd van het Nivon. Het is nu echt te merken dat ik al een jaar niet meer geklommen heb. De 5c en 6a gaan nog wel, maar de 6b+ is een groot verzuringsdrama en meteen daarna de 7a in de hoofdwand is ook al niet aan me besteed. Waar ik vorig jaar nog (gedeeld) eerste werd in de competitie, nu laatste!!!

Vrijdag de douchestang opgehangen en begonnen met het afkitten van de hoeknaden. Eerst ik, maar het is mijn klusje niet. Ik smeer nog net niet alles onder de zwarte kit, maar schoon zijn de tegels nu ook weer niet. Met tape werken wordt niet op prijs gesteld dus... Linde maakt het kitten af. Merel is ook voor een weekeind op doorreis van Malta naar Toronto. Altijd weer gezellig als ze er is.

Zaterdag gaan we eerst klussen in Den Haag. Ter plamuurt het houtwerk in de kamer van Selwyn. Selwyn en ik hangen wat spullen aan de muur en maken de aftimmering van het raam achter in orde. Daarna naar de verjaardag van Ron in Ermelo met de auto. Op weg naar huis rijdt Ter, maar of dat nu helemaal safe is. Ze heeft opvallend veel van de rijstrookbreedte nodig. Slaap, slaap, slaap.

Zondag Nederland Jeugdkampioenschap in Bussum. Lekker met de trein. Dus alleen een laptop mee en verder geleende spullen: printer, tweede laptop en beamer. Het duurt tot de finale dat het een beetje begint te werken. De printer krijg ik al helemaal niet aan de praat, dus steeds elke uitslag op een stick overbrengen naar een PC van de hal om uit te printen. Niet zo'n heel geslaagd experiment dus.