Weblog Klaverhof week 8 24-02-2008

Maandag vrij, maar het lukt maar niet om aan de slag te komen. Eerst 's-morgens nog wat voor TNO gedaan. Mijn rug valt heel erg mee na gisteren. Later op de middag blijken er fouten in een aantal dossiers te zitten en kan ik weer aan het internetten met de Rijksdienst voor het Wegverkeer. Net genoeg tijd om de schapen te voeren en het hout dat nog op de trekker ligt in mootjes te zagen en op te stapelen. Met Leander en Koen gaan we de volgende vracht op de wei halen. Ter komt niet thuis eten want gaat direct naar haar werkoverleg en Koen blijft eten, dus eerst eten maken.

Dinsdagavond weer een vrachtje hout klein gezaagd en met Leander in het donker de derde vracht van de wei gehaald. Dat gaat eigenlijk best goed bij het werklicht van de trekker. Er moet ook nog gezaagd worden, want de stammetjes zijn zo lang dat ik er niet mee over de weg kan rijden. Het is maar een klein stukje, maar veel breder dan 3 meter moet je toch niet zijn. Anders kom ik ook het pad niet meer op zonder schade aan het hek van de buren.

Donderdag vroeg op om naar de maansverduistering te kijken. Om half drie was ik toevallig wakker en toen was er nog een maantje. Om half vijf echter alleen maar wolken. Ook op internet alleen beelden uit Argentinië. Bij het aflopen van de verduistering wat plaatjes gesaved van Amigo's de la Astronomia. Daar moet ik nog een filmpje van maken. Dit weekeind geen tijd gehad, want twee dagen met Tom aan het klussen geweest bij Sven. De tussenwand van de voorkamer en de nieuwe badkamer is nu aan een kant klaar. Ook de meeste elektravoorzieningen zijn in klaar. Nog een paar klusdagen en de voorkamer kan eindelijk door Roy in gebruik genomen worden.