Weblog Klaverhof week 29 20-7-2008

Ook deze week maar weer verder met de sloten. Er komt geen einde aan. Uiteindelijk kost dit 9 mandagen. Dat zou minder moeten kunnen, want het is nog net geen 200 m. Het verschil is wel goed te zien.

En door de buien van de laatste dagen staat er zowaar weer wat water in de sloot.

Nu nog het laatste stuk van het tweede dammetje naar het begin van de Waterschapssloot.

We hebben deze week ook nog het St. Jacobskruiskruid en de distels vewijderd uit de bloemenwei. De nieuwe steker doet het goed, al gaat het zonder ook wel omdat de grond vorig jaar gefreest is, trek je de planten er zo ook wel uit.

Linde heeft het onderhoudsschilderwerk opgepakt. We weten al niet echt zeker meer of we de ramen initieel een of twee lagen gegeven hebben. Duidelijk is in ieder geval wel dat het is nodig om er een laagje aan toe te voegen. Zeker aan de achterkant waar de zon op staat. De grote kozijnen in de huiskamer heb ik vorig jaar al gedaan. Nu de rest nog. Ze is begonnen met de ramen van de dakkapellen aan de achterkant.

In de grindstrook tussen het huis en het koelhuis zijn ineens deze zwammen te voorschijn gekomen. Het zijn buisjeszwammen die er jong nog als een paddestoel uitzien, maar wat groter meer een knol-vorm hebben. Dat het wil groeien op grind en water...

Zondag naar de derde verjaardag van Bjørn geweest. Eerst naar Ronnie in Ermelo en op ziekenbezoek bij Pleun in het ziekenhuis van Harderwijk. Daarna naar Nijkerk voor de verjaardag. Veel tijd in het OV en eindelijk eens wat aan de website kunnen doen. Wat ben ik achter! In de zomer is het blijkbaar lastig om de website bij te houden, want dat is elk jaar zo... Nu voor week 10-12 aan de hand van de foto's wat ingetikt. Best lastig...